Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru


INGREDIENTAI:

700 g kiaulienos faršo;
1 kiaušinis;
2 piene mirkytos juodos duonos riekelės;
Kiaulienos prieskonių;
2-3 valg. š. krakmolo;
1 svogūnas;
30 g sviesto;
500 ml alaus.

Įdarui:

1 svogūnas,
1 stiklinė voveraičių;
50 g sviesto;
1,5 valg. š. krakmolo;
Druskos;
Šviežių daržovių papuošimui.


GAMINIMAS:

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po šaukštą įdaro. Maltinius sudedame į skardą, supilame alų ir kepame 220°C temperatūros orkaitėje apie 1 val. Maltinius patiekiame su bulvių koše, papuošiame šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668