125 g sviesto;
100 g cukraus;
1 arb. š. vanilinio cukraus;
3 kiaušiniai;
Tarkuotų citrinų žievelių;
125 g liesos varškės;
200 g kvietinių miltų;
1,5 arb. š. kepimo miltelių;
6 valg. š. pieno;
50 g razinų;
Cukraus pudros;
Riebalų kepimui.
GAMINIMAS:
Sviestą išsukite, po truputį suberkite cukrų, vanilinį cukrų, citrinų žieveles, razinas, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir sukrėskite varškę. Viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite per sietelį ir taip pat suberkite į bendrą masę. Tešlą gerai išmaišykite ir dalimis dėkite į riebalais suteptą vaflinę bei kepkite, kol gražiai parus. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.