Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas


INGREDIENTAI:

Tešlai:

300 g liesos varškės;
9 kiaušiniai;
200 ml pieno;
120 g kvietinių miltų;
Druskos;
Aliejaus;
100 g fermentinio sūrio.

Pirmam įdarui:

6 pomidorai;
100 g lašinukų;
Druskos ir maltų pipirų.

Antram įdarui:

1 svogūnas;
1 paprika;
1 valg. š. aliejaus;
300 g jautienos;
1 skiltelė česnako;
Maltos saldžiosios paprikos;
Kapotų petražolių.

Trečiam įdarui:

1 svogūnas;
1 paprika;
1 valg. š. aliejaus;
4 kiaušiniai;
3 šaukštai pieno;
Šiek tiek maltų muskato riešutų;
Druskos ir maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną po kito iškepkite keturis papločius- apkepkite iš abiejų pusių.

Pirmajam įdarui supjaustykite lašinukus nedideliais kubeliais ir juos pakepinkite. Pomidorus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant pakepintų lašinukų. Pagardinkite druska, pipirais, gerai išmaišykite ir apkepinkite.

Antram įdarui supjaustykite mėsą, papriką ir svogūną. Iš pradžių aliejuje pakepkite mėsą, pagardinkite tarkuotu česnaku ir malta saldžiąja paprika. Tada suberkite daržoves ir patroškinkite dar 10 min. Apibarstykite kapotomis petražolėmis ir viską išmaišykite.

Trečiajam įdarui susmulkinkite svogūną, juostelėmis supjaustykite papriką ir pakepinkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kiaušinius išplakite su pienu. Įberkite druskos, pipirų ir maltų muskato riešutų. Sudėkite ant paruoštų daržovių ir gerai išmaišykite.

Galiausiai papločius po vieną dėkite į kepimo formą pertepdami įdarais. Išplakite likusius 3 kiaušinius. Užpilkite ant pyrago viršaus ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Šaukite į iš anksto iki 250°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 45 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668