Špinatų sriuba su alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Špinatų sriuba su alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

0,5 kg špinatų,
50 g žalių svogūnų laiškų,
3 šaukštai sviesto arba
alyvų aliejaus,
2 šaukštai ryžių,
15-20 alyvuogių,
2 kietai virti kiaušiniai,
petražolių,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
druskos.



GAMINIMAS:

Špinatus perrenkame, nuplauname, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Svogūnų laiškus nuplauname, smulkiai supjaustome. Supjaustytus špinatus ir svogūnus patroškiname svieste, kol suminkštėja. Po to įpilame reikiamą vandens kiekį, pasūdome, užverdame, sudedame nuplautus ir nuvarvintus ryžius, alyvuoges, įberiame pipirų, jeigu reikia, pasūdome ir verdame, kol suminkštėja ryžiai. Išvirtą sriubą pilame į lėkštes, pabarstome kubeliais supjaustytais kiaušiniais, petražolių lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668