Virtinukai „Tinginiai“ receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtinukai „Tinginiai“


INGREDIENTAI:

300 g varškės;
100 g miltų;
1 kiaušinis;
75 g cukraus;
Žiupsnelis druskos.

Padažui:

Sviesto;
Grietinės.


GAMINIMAS:

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (kelis šaukštus pasilikite kočiojimui), cukrų ir druską. Rankomis greitai išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Jį dėkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir išplikite. Supjaustykite ilgomis juostomis ir jas padalykite nedideliais rombais. Atsargiai meskite juos į verdantį sūdytą vandenį ir laukite, kol iškils. Tada pavirkite dar keletą minučių ir išgriebkite kiaurasamčiu. Patiekite su padažu pagamintu iš tirpinto sviesto ir grietinės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668