Riešutiniai trikampiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riešutiniai trikampiai


INGREDIENTAI:

150 g miltų;
½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių;
145 g cukraus;
2 pak. vanilinio cukraus;
1 kiaušinis;
145 g sviesto;
2 valg. š. abrikosų uogienės;
100 g maltų lazdyno riešutų;
100 g kapotų lazdyno riešutų;
50 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“).


GAMINIMAS:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti 45 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus bei įmušti kiaušinį. 45 g sviesto supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti ant įdubimo krašto. Greitai suminkyti vientisą tešlą. Ją apie 30 min. laikyti šaltai.

Tešlą iškočioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti abrikosų uogiene. Įdarui ištirpinti 100 g sviesto, 100 g cukraus, likusį vanilinį cukrų bei 2 šaukštus vandens. Šildyti iš lėto. Įmaišyti sumaltus ir sukapotus riešutus. Masę kiek ataušinti ir vienodu sluoksniu užtepti ant tešlos. Dėti į iš anksto įkaitintą iki 175-200°C temperatūros orkaitę ir kepti 20-30 min. Kepinį ataušinti, supjaustyti trikampiais ir kampus panardinti į ištirpintą šokoladinį glajų. Išdžiovinti ir patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668