Varškės krepšeliai su romo užpilu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės krepšeliai su romo užpilu


INGREDIENTAI:

Tešlai:

250 g sausos liesos varškės;
8-9 valg. š.saulėgrąžų aliejaus;
6 valg. š. pieno;
100 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
500 g miltų;
1 pak. kepimo miltelių;
Miltų kočiojimui;
Riebalų skardai patepti.

Įdarui:

300 g varškės (40% riebumo);
1 pak. vanilinio cukraus;
40 g cukraus;
1 kiaušinis;
2 valg. š. jogurto.

Užpilui:

150 g cukraus pudros;
1 baltymas;
2 valg. š. romo.


GAMINIMAS:

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskritimus. Skardą ištepti riebalais.

Įdarui skirtą varškę iki purios masės išmaišyti su vaniliniu cukrumi, cukrumi, kiaušiniu bei jogurtu. Įdarą paskirstyti ant tešlos apskritimų. Juos perlenkti ir suformuoti pusmėnulį. Kraštus suspausti pirštais. Krepšelius su varške kepti orkaitėje apie 20 min. Ataušinti.

Užpilui skirtą cukraus pudrą, kiaušinio baltymą bei romą išmaišyti iki vientisos masės. Ja aptepti iškepusius krepšelius. Palaukti, kol išdžius ir patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668