Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos;
1 svogūnas;
1 česnako skiltelė;
1 morka;
1 saliero lapkotis;
1 lauro lapas;
Druska;
1 valg. š. kukurūzų aliejaus;
125 ml pieno;
125 ml ką tik išspaustų apelsinų sulčių.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėkite mėsą, pasūdykite ir uždengę virkite apie 1 val., kol ji suminkštės. Po to sudėkite į sietelį ir palikite nuvarvėti.

Aliejų įkaitinkite plačiame puode. Supilkite pieną ir apelsinų sultis, užvirinkite ir sudėkite mėsą. Neuždengę virkite, kol visas skystis išgaruos ir mėsa paruduos. Patiekite su kukurūzų tortilijomis ir mėgstamu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668