Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos;
1 svogūnas;
1 česnako skiltelė;
1 morka;
1 saliero lapkotis;
1 lauro lapas;
Druska;
1 valg. š. kukurūzų aliejaus;
125 ml pieno;
125 ml ką tik išspaustų apelsinų sulčių.

GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėkite mėsą, pasūdykite ir uždengę virkite apie 1 val., kol ji suminkštės. Po to sudėkite į sietelį ir palikite nuvarvėti.

Aliejų įkaitinkite plačiame puode. Supilkite pieną ir apelsinų sultis, užvirinkite ir sudėkite mėsą. Neuždengę virkite, kol visas skystis išgaruos ir mėsa paruduos. Patiekite su kukurūzų tortilijomis ir mėgstamu padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668