Žiediniai kopūstai žaliame padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiediniai kopūstai žaliame padaže


INGREDIENTAI:

1 žiedinis kopūstas.

Padažui:
50 g svogūnų laiškų,
50 g špinatų,
50 g petražolių,
50 g kalendrų lapelių,
50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys,
cukraus,
druskos,
1 šaukštas miltų,
200 g grietinės.



GAMINIMAS:

Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis. Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome. Žiedinius kopūstus nuplauname, išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir suplėšome žiedynėliais. Sudedame į salotinę ir užpilame žaliu padažu.

Pastabos:
žalioms sultims ruošti pasirenkame mėgstamas žalias prieskonines žoles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668