Grietinėlės ledai su uogomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėlės ledai su uogomis


INGREDIENTAI:

4 porcijos

200 g šviežių ar šaldytų aviečių,
100 ml pieno,
2 šaukštai cukraus,
250 ml grietinėlės,
20 g šviežio nuvalyto imbiero,
truputis šafrano,
10 g želatinos.



GAMINIMAS:

Uogas (jeigu šviežios) perrenkame, nuplauname. Uogas (jeigu šaldytos) atitirpiname. Želatiną išbrinkiname. Į pieną įdedame šafranų, pašildome. Želatiną ištirpiname piene, pasaldiname. Maišydami po šaukštelį sudedame grietinėlę. Tada įdedame smulkinto imbiero, įpilame sirupo.

Formelę, turinčią nedidelių širdelių, prizmių ar kitokios formos įgilinimų, sudrėkiname vandeniu. Į duobutes supilame paruoštą masę. Šaldome 4 valandas. Uogas sutriname ir pasaldiname. Lėkštutes atšaldome. Į kiekvieną įdedame uogų tyrės, o ant jos gražiai uždedame iš formelės išimtų ledų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668