Uogų ledai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų ledai


INGREDIENTAI:

4 porcijos

400 g šaldytų uogų mišinio (mėlynių, serbentų, aviečių, žemuogių, gervuogių),
75 g miltinio cukraus,
200 ml šalto putojančio vyno,
4 šaukštai kiaušininio likerio.


GAMINIMAS:

Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus uogų padedame į šaldytuvą. Į plaktuvą supilame vyną, suberiame cukrų ir pamažu plakdami suberiame uogas. Toliau plakdami supilame likerį.

Šią masę supilame į atšaldytą dubenėlį, pridengiame folija ir valandą laikome šaltai. Sušalusius ledus supjaustome kubeliais ir sudedame į desertines taures. Apibarstome likusiomis uogomis. Prieš patiekiant ledus galima dar pagardinti - apšlakstyti kiaušininiu likeriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668