Persikai "pusnyse" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Persikai "pusnyse"


INGREDIENTAI:

700 g konservuotų persikų;
20 g sviesto;
2 kiašinių baltymai;
100 g cukraus pudros;
50 g skaldytų migdolų;
50 g apelsinų likerio.


GAMINIMAS:

Gerai nuvarvintus persikus sudėkite į negilų kepimo indą. Sviestą ištirpinkite ant mažos ugnies ir užpilkite ant persikų. Persikus dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-7 min., apverskite ir vėl kepkite 5 min.

Kol persikai kepa, iki baltumo išplakite kiašinio baltymus (atskirdami baltymus nuo trynių, saugokite, kad baltymuose neliktų nė lašelio trynio). Po šaukštą supilkite cukraus pudrą ir labai atsargiai išmaišykite. Į gautą masę lėtai supilkite likerį.

Šaukštu baltą mišinį dėkite ant persikų ir apibarstykite skaldytais migdolais. Vėl dėkite persikus į orkaitę ir kepkite 5 min., kol baltymai pagels. Patiekite ant stalo su plakta grietinėle arba lengvu jogurtu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668