Želė su vynuogėmis ir džinu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Želė su vynuogėmis ir džinu


INGREDIENTAI:

6 porcijos

400 g smulkių juodųjų
vynuogių be kauliukų,
300 ml džino,
125 g citrinų arba apelsinų,
10 ml želatinos,
600 ml vandens,
75 g miltinio cukraus.



GAMINIMAS:

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirpsta. Verdame tol, kol vandens kiekis sumažėja perpus. Vėsiname vieną minutę.

Sudedame išbrinkintą želatiną ir išmaišome. Vynuoges su skysčiu supilame į sirupą, sudedame skiltelėmis supjaustytus apelsinus arba citrinas. Padedame į šaldytuvą, kol želė pradės stingti. Sudedame želė į 6 taures ir padedame į šaldytuvą - kol sustings. Išimame 15-30 minučių prieš tiekdami.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668