Sūris su aviečių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sūris su aviečių padažu


INGREDIENTAI:

4 porcijos

4 gabalėliai (po 125 g)
sūrio su baltuoju pelėsiu,
300 g aviečių,
250 g neriebios varškės,
svogūnas,
salotų gūžė,
kiaušinis,
75 ml pieno,
šaukštas grietinėlės,
50 ml vandens,
šaukštas citrinų sulčių,
3 šaukštai aliejaus,
cukraus,
druskos,
maltų baltųjų pipirų,
džiuvėsėlių apvolioti.


GAMINIMAS:

Uogas perrenkame. Pusę jų sutriname, padarydami tyrę. Ją sumaišome su per sietelį pertrinta varške ir pienu. Pagardiname cukrumi, druska ir maltais pipirais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome nedideliais gabalėliais. Citrinų sultis sumaišome su šaukštu aliejaus, 50 ml vandens, trupučiu druskos, cukraus ir žiupsneliu pipirų. Išplakame.

Salotas sumaišome su svogūnais, likusiomis uogomis ir aliejaus padažu. Sudedame į lėkštes. Užpilame varškės padažo. Kiekvieną sūrio gabalėlį perpjauname horizontaliai pusiau, pavilgome kiaušinio ir grietinėlės plakinyje, apvoliojame džiūvėsėliuose. Apkepame 2 šaukštuose įkaitinto aliejaus. Į kiekvieną lėkštę prie salotų įdedame po 2 gabalėlius apkepinto sūrio.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668