Vyšnių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyšnių sriuba


INGREDIENTAI:

6 porcijos

1 kg šviežių, šaldytų arba konservuotų vyšnių be kauliukų,
250 ml vandens,
175-250 g cukraus (pagal skonį),
5 cm ilgio cinamonų lazdelė,
750 g sauso raudonojo vyno,
šaukštelis migdolų esensijos,
250 ml neriebios grietinėlės,
250 g grietinės.


GAMINIMAS:

Į puodą sudedame vyšnias, įpilame vandenį, vyną, įberiame cukraus, įdedame cinamonų lazdelę. Užviriname ir, sumažinę kaitrą, verdame 25-30 minučių, kol vyšnios pasidaro minkštos. Nuimame nuo kaitvietės. Įpilame migdolų esensijos.

Dubenyje sumaišome keletą šaukštų grietinėlės su grietine. Paskui sudedame likusią grietinėlę ir išmaišome. Sudedame į vyšnių sriubą. Atvėsiname ir tiekiame.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668