4 porcijos
Aguonų padažo,
5 šviežių krapų šakelės,
4 greipfrutai,
2 avikadai,
175 g rūkytos lašišos riekelių,
1 nedidelė lapinės cikorijos galvutė,
90 g gražgarsčių.
GAMINIMAS:
Pagaminkite padažą ir įplakite į jį smulkiai kapotų krapų. Išskaidykite skiltelėmis greipfrutą, supjaustykite avokadą riekelėmis. Lašišą supjaustykite juostelėmis. Nupjaukite lapinės cikorijos kerpę. Lapus išskirstykite ir nuplaukite.
Nuplautus lapinių cikorijų ir gražgarsčių lapelius padažykite į padažą ir išdėliokite į lėkštes. Ant viršaus išdėliokite greipfrutą ir avokadą. Viduryje iš lašišos riekelių susukite rožę. Papuoškite šviežių krapų šakelėmis.