Pyragaitis " Persikas" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragaitis " Persikas"


INGREDIENTAI:

300 g šviežių ar konservuotų persikų.
Biskvitui:
5 kiaušiniai,
5 šaukštai cukraus,
5-miltų.
Sviestiniam kremui:
100 g sviesto,
2,5 šaukšto cukraus pudros,
2 šaukštai kondensuoto pieno,
0,5 šaukštelio konjako.



GAMINIMAS:

Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjaustomi 5 cm skersmens pyragaičiai.

Suminkštintas sviestas išplakamas su miltiniu cukrumi ir kondensuotu pienu, po to supilamas konjakas. Galima kremą padažyti maistiniais dažais.

Ant kiekvieno biskvitinio pyragaičio dedama nulupta persiko puselė be kauliuko (šviežius būtina apvirti sirupe). Puošiama sviestiniu kremu ir uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668