Desertas " Vaivorykštė" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertas " Vaivorykštė"


INGREDIENTAI:

Aviečių kremui:
50 g aviečių uogų,
200 g grietinėlės (35 proc. riebumo),
50 g cukraus,
10 g želatinos.
Šaltalankio kremui:
50 g uogų,
200 g grietinėlės,
70 g cukraus,
10 g želatinos,
50 g vandens.
Šokoladiniam kremui:
200 g grietinėlės,
50 g cukraus,
80 g pieno,
0,5 kiaušinio,
10 g želatinos,
10 g kakavos,
50 g vandens.



GAMINIMAS:

Aviečių uogos sutrinamos ir supilamos į plakamą grietinėlę, sudedama ištirpinta želatina,cukrus ir dar plakama iki vienalytės masės. Šaltalankio uogos blanširuojamos per sietelį.Į plakamą grietinėlę sudedamas uogų sirupas, cukrus, ištirpinta želatina.

Šokoladiniam kremui: dalis cukraus ištrinama su kiaušiniu, pamažu supilamas karštas pienas ir kaitinama iki 80 laipsnių temperatūros. Po to supilama ištirpinta želatina ir su kita dalimi cukraus sumaišyti kakavos milteliai. Viskas sujungiama su plakta grietinėle.

Visų trijų rūšių kremai po vieną pilami į taures ir sustingdomi. Puošiama uogomis arba šokoladu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668