Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi


INGREDIENTAI:

1,5 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės,
4 šaukštai cukraus pudros,
3 šaukštai cukraus,
vanilinio cukraus,
160 g raudonųjų serbentų sulčių,
1,5 šaukšto bulvių krakmolo,
240 g vandens,
5 kekės serbentų,
1/2 arbatinio šaukštelio želatinos,
0,5 stiklinės vandens.


GAMINIMAS:

Atšaldyta grietinėlė plakama iki bus puri. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra (4 šaukštai)ir vanilinis cukrus.Į 240 g vandens supilamos uogų sultys, nedid. šalto vandens kiekyje ištirpintas bulvių krakmolas, 2 šaukštai cukraus ir išverdamas raudonųjų serbentų kisielius, atvėsinamas.

Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su kisieliumi. Puošiama cukrintomis raudonųjų serbentų kekėmis (kekės panardinamos į išbrinkintos ir ištirpintos želatinos tirpalą, o po to į 1 šaukšto cukrų).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668