Drebučiai "Rūta" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Drebučiai "Rūta"


INGREDIENTAI:

3 g mėtų,
120 g cukraus,
1300 g vandens,
70 g želatinos,
50 g bruknių,
50 g šaltalankio,
300 g kondensuoto pieno,
vanilino.


GAMINIMAS:

Mėtas užpilti verdančiu vandeniu (300 g) ir palaikyti 15 min. Nupylus pasaldinti (20 g), supilti ištirpusią želatiną (10 g).Bruknes sutrinti, išspausti sultis, o luobeles, užpylus vandeniu (200 g), 15 min. pavirti. Į nuovirą dėti cukrų (50 g), supilti išspaustas sultis, ištirpusią želatiną.

Šaltalankio uogas blanširuoti, išspausti sultis, supilti į virintą vandenį (200 g), sudėti cukrų (50 g), ištirpintą želatiną (10 g). Kondensuotą pieną ištirpinti virintame vandenyje (600 g), sudėti vaniliną, ištirpintą želatiną (40 g).

Kiekvienas sluoksnis stingdomas 2-3 mm storiu. Po kiekvieno sluoksnio 2-3 mm storio pilamas kondensuoto pieno sluoksnis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668