1,8 kg jautienos šonkauliukų,
nedidelis ananasas,
3 česnako skiltelės,
2 šaukšteliai juodųjų pipirų žirnelių,
1,5 šaukštelio sausų garstyčių,
pusė šaukštelio maltų gvazdykėlių,
2 šaukštai rudojo cukraus,
1,5 šaukšto maltų pankolių sėklų,
šaukštas aliejaus,
druskos,
petražolių papuošti.
GAMINIMAS:
Česnaką smulkiai supjaustome, sumaišome su šviežiai grūstais pipirais, garstyčiomis, pankoliais, gvazdikėliais, aliejumi ir šaukšteliu druskos. Gautu mišiniu įtriname supjaustytus šonkauliukus ir palaikome 10 minučių.
Ananasą nuvalome, perpjauname išilgai pusiau, o po to skersai-maždaug 2 cm storio gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio išpjauname šerdį. Šonkauliukus sudedame ant grilio grotelių ir vartydami kepame 20 minučių. Iškepusius sudedame į didelę lėkštę.
Ananaso gabalėlius sudedame į didelį dubenį, sumaišome su ruduoju cukrumi ir vartydami kepame grilyje 10 minučių. Šonkauliukus tiekiame su keptais ananaso gabalėliais. Papuošiame petražolėmis.