Grybų ir dilgėlių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir dilgėlių sriuba


INGREDIENTAI:

400 g šviežių grybų,
200 g bulvių,
100 g dilgėlių,
30-40 g sviesto,
100 g grietinės,
druskos,
krapų lapelių.


GAMINIMAS:

Paruoštus šviežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvėmis. Sudedame nuplautas ir supjaustytas dilgėles ir dar paverdame 15 min. Supilame grietinę, išmaišome, suberiame susmulkintus krapų lapelius. Tiekiame su baltos duonos skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668