Jautienos kepsniai su čederiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kepsniai su čederiu


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai jautienos (po 140g. kiekvienas),
4 griežinėliai čederio,
4 gabalėliai lieso kumpio,
4 šaukštai miltų,
4 kiaušinių baltymai,
4 šaukštai duonos trupinių,
4 šaukštai aliejaus,
4 šaukštai sviesto,
4 griežinėliai maltų juodųjų pipirų,
žiupsnelis druskos.


GAMINIMAS:

Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose.

Keptuvėje įkaitiname sviestą ir aliejų, sudedame jautienos suktinukus iš abiejų pusių kepame maždaug po 3 minutes, kol apskrunda ir iškepa. Kepsnius tiekiame karštus. Papuošiame citrinos griežinėliais ir šviežių prieskoninių žolelių šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668