Pesto padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pesto padažas


INGREDIENTAI:

2 susmulkintos česnako skiltelės;
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;
25 g šviežių baziliko lapelių;
25 g žemės arba graikinių riešutų;
50 g šviežiai sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio;
150 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Baziliką, alyvuogių aliejų, riešutus ir česnaką susmulkinti ir sutrinti į vieną masę. Pagardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su parmezanu ir užpilti dar šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668