Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu (Ramunės)


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai kiaulienos filė (maždaug po 150 g kiekvienas),
2 kriaušės, 100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu,
2 šaukštai konjako arba brendžio,
druskos, maltų pipirų ir aitriųjų paprikų,
šaukštas sviesto, aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Mėsą įtrinkite druska, prieskoniais ir pakepinkite aliejuje. Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, sudėkite į verdantį vandenį ir keletą minučių pavirkite. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę kriaušės, ant jų - krėskite iš 50 g sūrio, išsukto sviesto ir konjako sumaišytą masę. Galiausiai viršų pabarstykite likusiu sūriu ir šaukite į karštą orkaitę. Kepkite, kol sūris šiek tiek išsilydys (apie 10 minučių). Tiekite su šviežiomis daržovėmis, skanu ir su bruknių uogiene.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668