Jautiena kaubojiškai (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena kaubojiškai (Ramunės)


INGREDIENTAI:

700 g jautienos (be kaulų),
8 maži svogūnėliai,
1 raudonos paprikos ankštis.

Marinatas:
1/2 stiklinės aštraus kečupo,
1/3 stiklinės aliejaus,
3 šaukštai prieskonių sriuboms,
1 šaukštas sutarkuotų krienų.


GAMINIMAS:

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juostelę. Sudėti šašlykus į indą, užpilti marinatu, pridengti ir palikti vėsioje vietoje. Po 2 valandų išimti.Kiekvieno iešmelio gale užmauti papriką arba svogūnėlį. Kepti grilyje kartkartėmis vartant ir aptepant marinatu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668