500 gramų žuvies,
0.5 stiklinės aliejaus,
1.5 šaukšto cukraus,
1 šaukštas sojos padažo,
1 šaukštas žalumynų,
žiupsnelis imbiero,
200 gramų poro,
1-2 grybai,
2 bulvės,
truputis acto,
druskos pagal skonį.
GAMINIMAS:
Žuvis nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių pakepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia plutele. Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus (kol parunda). Į puodą įpilama truputį acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smulkiai supjaustyti porų laiškai, siauromis juostelėmis supjaustyti grybai, žalios bulvių skiltelės ir troškinama. Kai daržovės suminkštėja, supilamas degintas cukrus. Padažas turi būti tirštas ir gana rūgštus. Jis užpilamas ant dar šiltos žuvies.