Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)


INGREDIENTAI:

2 maži avienos karbonadai,
2 maži svogūnai,
50 g riebių lašinių,
aliejaus, druskos,
1 čili pipiras,
trauktinės.


GAMINIMAS:

Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardintu druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų trauktine, apkepama ir tuoj pat tiekiama. Tinka su rupia duona, ruginėmis bandelėmis arba biriais virtais ryžiais. Labai dera salotos, papuoštos pomidorų skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668