4 porcijoms:
1 salotų gūžės lapai
1 didelis sunokęs apelsinas
1 didelis sunokęs raudonasis greipfrutas
1 sunokęs avokado vaisius
1 citrinos sultys
125 g neriebaus jogurto
150 g nusausinto rikotos sūrio
2 valg. š. susmulkintų česnako laiškų
1 arb. š. Vusterio (Worcester) padažo
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai
GAMINIMAS:
Sudėkite salotas į didelį dubenį. Nulupkite apelsiną, greipfrutą sykiu su plėvelėmis ir suskaidykite riekelėmis bei sudėkite į dubenį. Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Supjaustytą avokadą apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuoduotų, suberkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
Šakute sutrinkite sūrį su jogurtu, pridėkite česnako laiškus, Vusterio padažą, pagardinkite druska bei pipirais. Gautą masę patiekite atskirame dubenėlyje, valgykite su salotomis.