Bartkošė (Zopaulos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bartkošė (Zopaulos)


INGREDIENTAI:

burokėliai,
krakmolas,
citrinos rūgštis,
druska, bulvės,
lašinukai, svogūnas.


GAMINIMAS:

Kelis nedidelius burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Keptuvėje paspirginame gabalėlį lašinukų kartu su susmulkintu svogūnu. Į didesnę keptuvę arba nedidelį puodą dedame sutarkuotus burokėlius, spirgučius, į puoduką vandens įdedame truputį citrinos rūgšties, druskos, išmaišome ir supilame į puodą, įdedame pipirų, lauro lapelį, pamaišome, kol užvirs, pabaigoje supilame vandenyje išmaišytą krakmolą. Krakmolo dėti tiek, kad košė gautųsi nei per tiršta, nei per skysta. Valgyti su apvirintomis (neskustomis) bulvėmis. Gero apetito!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668