0,5 kg. jaučio krūtinėlės,
0,5 kg. svogūnų,
2 šaukštai pomidorų pastos,
šaukštas sviesto,
sriubos prieskonių,
druskos, maltų pipirų,
2 šaukštai smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, užpilame vandens ir verdame, retkarčiais nugriebdami putas. Svogūnus nuplauname, kiekvieną galvutę supjaustome į 6-8 dalis ir pakepiname svieste kartu su pomidorų pasta. Svogūnus sudedame į sultinį, įberiame sriubos prieskonių, pipirų, druskos ir verdame 10 minučių. Prieš tiekdami į sultinį, įberiame sriubos prieskonių, pipirų, druskos ir verdame 10 minučių. Prieš tiekdami apibarstome smulkiai supjaustytomis petražolėmis.