Jogurtinė žėlė (Violetos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jogurtinė žėlė (Violetos)


INGREDIENTAI:

Jogurtas,
mėgstamo skonio želė.


GAMINIMAS:

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą dieną valgyti. Vaisiai tinka įvairūs- kriaušės, bananai, obuolys (man asmeniškai tarkuotas), gerai išmirkytos (pvz.: vyne) razinos, marinuoti ananasai ir kitoks Jūsų mėgiamas vaisius. Šaldyti vaisiai tinka idealiai, bet iš jų geriau daryti kitą sluoksnį paprastoje vandens želeje. Kiviai tikrai netinka, o marinuoti ir džiovinti atrodo neitin apetitiškai. Bet vaisių geriau išvis nedėti, nes mano asmeninė patirtis sako, kad gryna jogurtinė želė yra vienas einamiausių patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668