Pikantiškas užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškas užkandis


INGREDIENTAI:

400 g. jautienos filė,
kiaušinio trynys,
citrinos sulčių,
2 svogūnai, druskos,
100 g. kapotų kaparėlių be kotelių,
po šaukštą susmulkintų krapų ir petražolių,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame faršą į dubenėlį, suspaudžiame ir išverčiame į lėkštelę. Kauburėlio viršuje padarome duobutę, į ją įleidžiame kiaušinio trynį. Apibarstome druska ir pipirais. Aplink mėsą kauburėliais sudedame susmulkintas petražoles, krapus, supjaustytus svogūnus ir kapotus kaparėlius. Prieš tiekdami užpilame šviežiai spaustų citrinų sulčių.

Pastabos:
Šiam patiekalui ruošti tinka tik šviežia jauno gyvulio mėsa. Galima tiekti su aliejumi ar majonezu bei pomidorais. Vietoj citrinų sulčių galima vartoti actą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668