Mieliniai rageliai su džemu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mieliniai rageliai su džemu


INGREDIENTAI:

400 g. miltų,
130 g. sviesto,
40 g. mielių,
5 šaukštai cukraus,
5 šaukštai grietinės,
2 kiaušiniai,
keli lašeliai migdolų aromato.

Įdarui:

1 nedidelis stiklainis tiršto džemo,
2 šaukštai razinų,
2 šaukštai kapotų migdolų,
cukraus pudros pabarstymui.


GAMINIMAS:

Paruoškite tešlą: mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus. Miltus sukapokite su sviestu, sudėkite kitus tešlai skirtus produktus ir suminkykite tešlą. Iškočiokite 5-7 mm storio stačiakampius lakštus ir supjaustykite juostomis. Suraižykite tešlos juostas trikampiais. Paruoškite įdarą iš jam skirtų produktų. Kiekvieno trikampio viduryje įdėkite šiek tiek įdaro ir susukite, pradėdama nuo plačiojo krašto. Kepimo formą ištepkite riebalais. Ragelius sudėkite kelių centimetrų atstumu vieną nuo kito ir dar pakildinkite apie 25 min. Aptepkite kiaušinio tryniu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min., kol parus. Apibarstykite cukraus pudra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668