9 krevetės,
8 alyvuogės be kauliukų,
alyvuogių aliejaus,
60 g. baltojo vyno.
GAMINIMAS:
Krevetes su alyvuogėmis sumauname ant iešmelių. Patepame alyvuogių aliejumi ir kepame po 1 minutę iš abiejų pusių. Baigdami kepti apšlakstome vynu.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.