225 g paprastų kvietinių miltų,
1 1/4 šaukštelio druskos,
250 g sukapoto pusiau saldaus (juodojo) šokolado,
125 g sviesto gabaliukų,
180 g baltojo šokolado gabaliukų,
180 g pieninio šokolado gabaliukų,
100 g kapotų pekano riešutų,
2 kiaušiniai.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 20 cm kvadratinę skardą. Vidutinio dydžio dubenyje suberkite miltus ir druskos. Ištirpinkite pusiau saldų šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį ir atvėsinkite 5 minutes. Įmaišykite baltojo ir pieninio šokolado gabaliukus (traškučius) ir pekano riešutus. Po vieną sudėkite kiaušinius ir suplakite kiaušinius ir cukrų iki vientisos masės. Paišykite sausus produktus. Sukrėskite tešlą į paruoštą skardą. Kepkite, kol viršus apdžius ir sustandės. Atvėsinkite ant vielinių. Supjaustykite kvadratėliais.