150 g sutrupintų sausainių,
90 g ištirpinto sviesto,
Šaukštelis malto cinamono,
150 g baltojo sutrupinto šokolado,
1 šaukštas želatinos miltelių,
3 šaukštai verdančio vandens,
180 g varškės kremo (tiktų „Philadeplpia"),
100 g cukraus,
250 ml tirštos grietinėlės,
1 1/4 šaukštelio vanilės esencijos,
350 g šviežių aviečių.
GAMINIMAS:
Išklokite 20 cm skersmens keptuvą vaškuotu popieriumi. Dideliame dubenyje sumaišykite sausainius, sviestą ir cinamono miltelius. Sukrėskite mišinį į paruoštą keptuvą, išlygindami jį šaukšto apatine puse. Kol ruošite įdarą, atvėsinkite šaldytuve. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Ištirpinkite želatiną verdančiame vandenyje. Dideliame dubenyje suplakite varškės kremą su cukrumi iki vientisos masės. Įmaišykite grietinėlę ir vanilę. Gerai sumaišykite. Sudėkite želatiną ir šokoladą ir gerai sumaišykite. Supilkite įdarą ant paruošto pagrindo. Apibarstykite avietėmis. Atvėsinkite šaldytuve 4 valandas. Supjaustykite kvadratėliais ir patiekite.