Bucatini su alyvuogėmis ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bucatini su alyvuogėmis ir grybais


INGREDIENTAI:

Porcijos: 4-6
60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
6 valgomieji šaukštai kapotų petražolių,
3 skiltelės smulkinto česnako,
Citrinos sulčių iš 1/4 arba 1/2 citrinos,
100g žaliųjų alyvuogių be kauliukų, stambiai supjaustyti,
1 džiovintas sutrupintas čili pipiras,
i marinuotos ančiuvių filė, nuplauti ir supjaustyti,
150g įvairių aliejuje konservuotų grybų, grybus išimti ir supjaustyti,
Druska ir šviežiai grūsti juodieji pipirai,
500g makaronų bucatini.


GAMINIMAS:

Didelėje keptuvėje truputį pakaitinkite aliejų. Sudėkile petražoles, česnaką ir pakepinkite apie 3 minutes, kad česnakas pagelstų. Įpilkite citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges, čili pipirą ir ančiuvius. Maišydami ant nedidelės ugnies, troškinkite apie 5-10 minučių, ančiuvius sutrinkite šakute. Įberkite truputį druskos ir gerokai užberkite pipirų.

Dideliame vandens kiekyje išvirkite bucatini makaronus, virkite apie 14 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite, palikite 3 valgomuosius šaukštus nuoviro. Sudėkite makaronus į keptuvę ir įpilkite 3 valgomuosius šaukštus nuoviro. Gerai išmaišykite ir pakepinkite dar 1 minutę. Perdekite į serviravimui skirtą indą. Patiekite karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668