Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu


INGREDIENTAI:

4 sluoksniuotos tešlos krepšeliai,
300 g kalakutienos filė,
250 ml karšto daržovių sultinio,
125 ml grietinėlės, svogūnas,
250 g pievagrybių, šaukštas sviesto,
miltų, 4 šaukštai sauso baltojo vyno,
2 šaukštai dygimų aliejaus,
šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių,
maltų pipirų, druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 3 cm ilgio gabalėliais. Apvoliojame miltuose. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname aliejuje, kol tampa skaidrūs. Sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Supilame sultinį ir su petražolėmis sumaišytą grietinėlę. Sumažiname kaitrą ir neuždengę troškiname.

Pievagrybius nuvalome, nuplauname, nuvarviname, smulkiai supjaustome ir pakepiname atskiroje keptuvėje. Sumaišome pievagrybius, mėsą, vyną, pasūdome, pagardiname pipirais. Krepšelius pašildome 200 laipsnių C karštumo orkaitėje. Ragu sudedame į krepšelius ir tuoj pat tiekiame.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668