Marcipaniniai rutuliukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marcipaniniai rutuliukai


INGREDIENTAI:

80 migdolų,
400 g marcipanų masės,
125 g miltinio cukraus,
100 g maltų migdolų,
šaukštas rožinio vandens,
šaukštas vyšnių degtinės,
kiaušinis.


GAMINIMAS:

Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vieną minutę. Suverčiame į kiaurasamtj, perliejame šaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pusę. Marcipanų masę supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j dubenį ir išsukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, rožiniu vandeniu, vyšnių degtine ir kiaušiniu. Iš tešlos padarome 2 cm skersmens rutuliukus. Prie kiekvieno prispaudžiame po dvi migdolų puseles. Sudedame rutuliukus į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame 180 laipsnių C karštumo orkaitėje apie 12 minučių, kol šiek tiek parunda. Rutuliukus išimame ir padedame ant kepimo grotelių atvėsti. Apibarstome šaukštu miltinio cukraus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668