80 migdolų,
400 g marcipanų masės,
125 g miltinio cukraus,
100 g maltų migdolų,
šaukštas rožinio vandens,
šaukštas vyšnių degtinės,
kiaušinis.
GAMINIMAS:
Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vieną minutę. Suverčiame į kiaurasamtj, perliejame šaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pusę. Marcipanų masę supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j dubenį ir išsukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, rožiniu vandeniu, vyšnių degtine ir kiaušiniu. Iš tešlos padarome 2 cm skersmens rutuliukus. Prie kiekvieno prispaudžiame po dvi migdolų puseles. Sudedame rutuliukus į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame 180 laipsnių C karštumo orkaitėje apie 12 minučių, kol šiek tiek parunda. Rutuliukus išimame ir padedame ant kepimo grotelių atvėsti. Apibarstome šaukštu miltinio cukraus.