Ananasas,
400 g šaldytų krevečių,
2 šaukštai majonezo,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas brendžio,
šaukštas garstyčių,
šaukštelis cukraus,
2 šaukštai citrinų sulčių,
petražolių ir citrinų griežinėlių papuošti,
maltų raudonųjų pipirų, druskos.
GAMINIMAS:
Ananasą perpjauname išilgai per pusę. Išpjauname minkštimą ir supjaustome nedideliais griežinėliais. Krevetes išverdame pasūdytame vandenyje, pagardintame citrinų sultimis. Nuvalome. Ananasų griežinėlius sumaišome su krevetėmis ir sudedame į išskobto ananaso puseles.
Garstyčias sumaišome su cukrumi, druska, pipirais, aliejumi, majonezu ir brendžiu. Prieš tiekdami papuošiame ananasų puseles petražolėmis ir citrinų griežinėliais. Padažą tiekiame atskiroje padažinėje.