Krevetės drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės drebučiuose


INGREDIENTAI:

400 g. virtų krevečių,
500 g. šparagų,
2 šaukštai želatinos,
100 ml. sauso baltojo vyno,
kiaušinis,
2 šaukštai citrinų sulčių,
krapų papuošti,
druskos.


GAMINIMAS:

Ant želatinos užpilame šalto vandens ir ją išbrinkiname. Šparagus 30 minučių verdame 2l. pasūdyto ir citrinų sultimis parūgštinto vandens. 300 ml. šparagų nuoviro ištirpiname želatiną. Ataušiname, sumaišome su vynu. Į 4 formeles įpilame po truputėlį paruošto skysčio, pasukiojame taip, kad jis tolygiai pasiskirstytų, ir atšaldome.

Kiaušinį išverdame kietai, ataušiname, nulupame ir supjaustome į 4 dalis. Į kiekvieną formelę įdedame po dalį kiaušinio. Sudedame šparagus, krevetes, užpilame likusį skystį ir padedame sustingti. Tiekdami papuošiame krapais.

Pastabos:
Krevetes reikia virti tol, kol paraudonuoja ir iškyla į paviršių. Jei verdate perilgai, tada jos bus nemaistingos ir šiek tiek kietokos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668