Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jūros ešerys su grietinėlės padažu (Ramunės)


INGREDIENTAI:

400 ml grietinėlės,
4 jūros ešeriai,
2 raudonosios paprikos,
1 žalioji paprika,
1 geltonoji paprika,
4 česnako skiltelės,
2 šakelės čiobrelio,
0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus,
Druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Išvalytą žuvį sudėti į skardą. Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos). Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20–25 minutes.Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, druska ir čiobrelių lapeliais 5–7 minutes. Įpilti grietinėlę ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Žuvį patiekti su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668