Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)


INGREDIENTAI:

200 gr. vištienos faršo,
400 gr. vištos kepenėlių,
1 svogūnas,
1 morka,
1 kiaušinis,
0,5 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
prieskonių vištienai.


GAMINIMAS:

Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsėlius. Patiesti foliją. Į ją sudėti gautą masę bei suformuoti vyniotinį. Suvyniojus į foliją, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30-40 min. Baigus kepti paslėgti. Palaikyti paslėgus apie 5 val. vėsesnėje patalpoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668