Mėsa su slyvų padažu (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsa su slyvų padažu (Ramunės)


INGREDIENTAI:

Karbonado gabaliukas,
prieskoniai.

Padažas:

Džiovintų ir pamirkytų slyvų,
imbiero gabalėlio,
pusės svogūno,
česnako skiltelės,
grietinės, druskytės.


GAMINIMAS:

Kiaulienos kumpį supjausčiau kaip karbonadui, pakapojau peiliu, užbarsčiau prieskonių ir kepiau aliejuje.
Mėsą gerai apkepinau, išėmiau ir tą patį aliejų dėjau paeiliui : svogūną, pjaustytą kubeliais,pakepinau, paskui - smulkiai pjaustytą imbierą su slyvom, pabaigoj - česnakas . Kai česnakas paskleidė savo kvapelį, įdėjau šaukštą grietinės, išmaišiau ir sudėjau mėsą. Patroškinau 5 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668