Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos)


INGREDIENTAI:

400 g šviežių pievagrybių,

Padažui:
200 ml grietinės,
100g fermentinio arba
pelėsinio sūrio,
2 šaukšto vyno acto,
4 šaukštų aliejaus,
druskos, baltųjų pipirų,
100 ml susmulkintų riešutų.


GAMINIMAS:

Visus produktus, skirtus padažui, sumaišome plakikliu. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę, užpilame padažu ir turime gardų užkandį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668