Pikantiški kalafiorai (Ramintos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiški kalafiorai (Ramintos)


INGREDIENTAI:

4 puodelių kalafiorų, supjaustytų žiedynėliais,
8 valg.š. vandens,
2 arb.š. susmulkinto imbiero,
2 arb.š. sveikų kmynų sėklų,
1/2 arb.š. kurkumos,
1/2 arb.š. paprikos,
1/2 arb.š. maltų kmynų,
1/2 arb.š. maltos kalendros,
Akmens druskos pagal skonį (nebūtinai),
4 valg.š. ghi (ar aliejaus),
2 arb.š. smulkiai supjaustytų kalendros lapų (arba kitų žalumynų).


GAMINIMAS:

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite uždengtame inde, kartais pamaišydami, kol kalafiorai suminkštės (bus lengvai persmeigiami šakute). Jei pastebėsite, kad gali prisvilti prie dugno, įpilkite vandens.

Papuoškite kalendros lapais ar kitais žalumynais.

Valgykite šiltus su kitais patiekalais (dalu t.y. ankštinių sriuba, neskaldytų grūdų duona)

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668