Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas (Jūratės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas (Jūratės)


INGREDIENTAI:

500g varškės,
200g moliūgo,
400g obuolių,
3 kiaušiniai,
2-3 v.š. cukraus,
50-100g sviesto,
1-2 stikl miltų,
kalendros, cinamono,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros grūdelių, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu išsukta varškė ir dar viskas išmaišoma. Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabalėliais.

Į varškės masę sudedami moliūgai, obuoliai, lengvai maišant plakti baltymai ir miltai. Skarda ištepama riebalais, pabarstoma miltais ir 3-4cm sluoksniu sukrečiama masė. Ant viršaus uždedama sviesto ir apie 30min. kepama orkaitėje. Iškepęs apkepas supjaustomas ir patiekiamas su grietine, uogiene ar kompotu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668