Tešlai:
400g miltų, 2 kiaušiniai,
200g cukraus, 1 a.š. vandens,
150g medaus
Kremui:
200g maltų riešutų,
150g miltinio cukraus,
1 stiklinė grietinės,
2 v.š. kakavos,
2 v.š. vandens.
Glajui:
1/2 stiklinės grietinės,
100g sviesto,
2 v.š. kakavos,
3 v.š. vandens.
GAMINIMAS:
Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus.
Kremo komponentus sudėti į indą ir maišant užvirinti. Kai masė atvės, pertepti atvėsusius torto lakštus (geriau iš vakaro iškeptus).
Glajaus komponentus sudėti į indelį ir maišant virti 5 min. Kai glajus atvės ir ims tirštėti, aplieti juo tortą