Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)


INGREDIENTAI:

Apie 10 nedidelių kukulių:
0,5kg bulvių, 0,5kg obuolių,
0,5 l pieno, 50g sviesto,
1 kiaušinis, 70g miltų,
truputis druskos, cukraus,
citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truputį druskos, išminkyti tešlą. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvieną į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, apšlakstyti citrinos sultimis. Formuoti iš bulvių tešlos kukulius, į kiekvieną įdedant po obuolio skiltelę. Gerai užspausti kraštus. Inde ištirpinti sviestą, sudėti kukulius, kad nesiliestų. Į tarpus sudėti likusias obuolių skilteles ir troškinti, kol pagels. Po truputį supilti pieną, įberti druskos, 1 v.š. miltų, kad pienas sutirštėtų, paskaninti cukrumi, pakaitinti dar 5-10 min ir tiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668